DIT IS

SACHA


Sacha Gertsik is Creative Producer bij Kaap Holland Film. Ook is ze projectleider van De Ontmoeting - het financieringstraject voor korte films voor nieuwe makers. Vanuit haar verschillende functies begeleid ze makers zowel inhoudelijk als productioneel bij de realisatie van hun projecten.

Sacha studeerde Audiovisual Media aan de HKU, behaalde een master Film Studies aan de Universiteit van Amsterdam en was voorheen dramaturg bij BNNVARA. Hier werkte ze onder andere aan ANNE+, Patser, Hiernamaals, Wat is dan Liefde, De Libi, De Kuthoer.
DIT IS

JELTJE


Jeltje Hillen is hoofd projecten bij crowdfundingplatform CineCrowd. Daarnaast is ze projectmanager bij De Ontmoeting en werkt ze als freelance adviseur (film)financiering.

Jeltje behaalde haar master Film- en televisiewetenschap aan de Universiteit Utrecht. Ze werkte o.a. voor verschillende producenten en de Buddy Film Foundation.
DIT IS

SAFIRAH


Safirah Dijkstra is Marketing en PR coördinator bij documentairedistributeur Cinema Delicatessen. Sinds 2019 is zij verbonden aan De Ontmoeting als distributie coördinator. Daarnaast is zij bestuurslid en coördinator events bij VERS, vereniging van Nederlandse film- en televisiemakers en maakt zij deel uit van het bestuur van Filmhuis Alkmaar.

Safirah studeerde Theater-, film- en televisiewetenschap aan de Universiteit Utrecht en behaalde de master Kunst, Cultuur en Politiek aan de Universiteit van Amsterdam. Eerder was zijn werkzaam als Marketing en PR coördinator bij distributeur Amstelfilm.

PARTNERS