Buttons_DeKlik_Optie1

MATCHMAKING

75,-

  • Naar aanleiding van een ambitie en/of een filmplan denken we met je mee over welke partijen uit de industrie een goeie match zouden kunnen zijn om een volgende stap te zetten. Denk bijvoorbeeld aan een omroep, producent of talentonwikkelingstraject.

    We kunnen ook met je meedenken over mensen met specifieke expertise die je project naar een hoger plan zouden kunnen tillen, zoals bijvoorbeeld dramaturgen of creatief producenten.

    Hiervoor heb je niet veel nodig: een idee (in de vorm van bijvoorbeeld een logline of synopsis) is al genoeg. Maar hoe meer je weet over je eigen project, hoe gerichter wij kunnen meedenken.
Buttons_DeKlik_Optie3

COACHING SCENARIO

100 - 250

SCENARIO COACHING

  • We denken met je mee over de inhoud van jouw filmplan. Dat kan al bij een synopsis of treatment, maar het meeste heb je aan deze optie als er al een (eerste versie van een) scenario ligt.
  • De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de lengte van jouw film. Als je contact met ons opneemt via onderstaande formulier, kunnen we je hier een indicatie van geven.
 

MAAK JOUW
KORTE FILM


Heb je een film van zes minuten op de plank liggen die je zou willen realiseren? Dan is De Ontmoeting misschien iets voor jou. Geselecteerde projecten krijgen een bijdrage van €5000, op voorwaarde dat zij succesvol €5000 crowdfunden. Voor meer info kijk op www.ditisdeontmoeting.nl.